Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Göztepe - Beşiktaş - Göztepe, Beşiktaş deplasmanında

Göztepe - Beşiktaş - Göztepe, Beşiktaş deplasmanında. Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. Göztepe beşiktaş maç özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar bu haberde. Farklı skorlar beşiktaş ile göztepe arasında geride kalan maçlarda en farklı skora.

26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Spor toto süper lig heyecanı göztepe beşiktaş maçıyla devam ediyor. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38. Göztepe kalecisi beto ise penaltılara geçit vermedi!

Göztepe, Beşiktaş'ı eli boş göndermek istiyor - Göztepe - Spor Haberleri
Göztepe, Beşiktaş'ı eli boş göndermek istiyor - Göztepe - Spor Haberleri from i2.milimaj.com
Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok. Hafta kapanış maçında karşı karşıya geldi. İşte göztepe bjk geniş özeti. Haftasında beşiktaş, sahasında göztepe'yi farklı geçti. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38. Göztepe ile oynadığı son iki süper lig karşılaşmasını gol yemeden kazanan beşiktaş. Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş, süper lig 'in 11.

Beşiktaş'ta golleri talisca, ryan babel ve cenk tosun attı. Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok. Dakikada burak yılmaz'ın penaltı atışından geldi. Beşiktaş'tan jeremain lens (sağ 2), bir pozisyonda göztepe'den andre poko (solda) ile mücadele etti. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi. Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. 3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Hafta kapanış maçında karşı karşıya geldi. Hafta karşılaşması göztepe beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Göztepe kalecisi beto ise penaltılara geçit vermedi!

Peki, spor toto süper lig'in 9. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11. 8' soner aydoğdu'nun ceza sahası dışından şutunu karius kontrol etti. Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz.

Göztepe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? BJK Göztepe ilk 11 belli oldu, defansta sürpriz ...
Göztepe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? BJK Göztepe ilk 11 belli oldu, defansta sürpriz ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Farklı skorlar beşiktaş ile göztepe arasında geride kalan maçlarda en farklı skora. Spor toto süper lig'in 9. İzmir i̇l emniyet müdürü, oyuncular ısındığı esnada sahaya girerek tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı. Haftasında beşiktaş, sahasında göztepe'yi farklı geçti. Göztepe beşiktaş live score (and video online live stream) starts on 16 may 2021 at 16:00 utc time in süper lig, turkey. Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı. Göztepe beşiktaş maçı için geri sayım başladı.

Beşiktaş'tan jeremain lens (sağ 2), bir pozisyonda göztepe'den andre poko (solda) ile mücadele etti.

Hafta kapanış maçında karşı karşıya geldi. Göztepe beşiktaş maç özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar bu haberde. Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. Göztepe kalecisi beto ise penaltılara geçit vermedi! Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. Haftasında beşiktaş, sahasında göztepe'yi farklı geçti. Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. Peki, spor toto süper lig'in 9. Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi. Göztepe beşiktaş maç özeti ve maçın detayları haberimizde. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Göztepe ile oynadığı son iki süper lig karşılaşmasını gol yemeden kazanan beşiktaş.

Göztepe beşiktaş maç özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar bu haberde. Göztepe kalecisi beto ise penaltılara geçit vermedi! Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı. 8' soner aydoğdu'nun ceza sahası dışından şutunu karius kontrol etti. Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Göztepe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Gözgöz BJK maçı muhtemel 11'leri ...
Göztepe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Gözgöz BJK maçı muhtemel 11'leri ... from www.megahaber27.com
Göztepe ile oynadığı son iki süper lig karşılaşmasını gol yemeden kazanan beşiktaş. Başakşehir'in kazandığı haftada hata yapmayan kara kartal'a 3 puanı getiren golleri talisca, medel, tosic, larin ve babel. Dakikada burak yılmaz'ın penaltı atışından geldi. Göztepe ve beşiktaş takımları spor toto süper lig'in 9. Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. 3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. 8' soner aydoğdu'nun ceza sahası dışından şutunu karius kontrol etti. Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Göztepe kalecisi beto ise penaltılara geçit vermedi! Hafta kapanış maçında karşı karşıya geldi. Göztepe beşiktaş maç özeti ve maçın detayları haberimizde. İşte göztepe bjk geniş özeti. Hafta karşılaşması göztepe beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? 58 gökhan gönül), vida, ruiz, rıdvan yılmaz, boyd (dk. Hafta mücadelesinde beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Başakşehir'in kazandığı haftada hata yapmayan kara kartal'a 3 puanı getiren golleri talisca, medel, tosic, larin ve babel. Farklı skorlar beşiktaş ile göztepe arasında geride kalan maçlarda en farklı skora. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00.

Post a Comment for "Göztepe - Beşiktaş - Göztepe, Beşiktaş deplasmanında"